A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Változékony lesz az idő hétvégén


Szombaton
változóan felhős-napos, illetve borongós idő lesz, több helyen lehet eső, zápor, helyenként zivatar, néhol apró szemű jégeső is előfordulhat. Többfelé élénk lesz a déli-délnyugati szél, de zivatarok környezetében erős, viharos lökésekre is számítani kell. Délután 10 és 18 fok között lesz a hőmérséklet, de a záporok, zivatarok után hirtelen több fokkal hűvösebb lehet, írja az Időkép.

Vasárnap is sok felhő lesz felettünk, de keleten, északkeleten és helyenként északon már naposabb időszakokra is lehet számítani. A Dunántúlon, a Duna-Tisza közén és délkeleten még többfelé kialakulhat eső, zápor, egy-egy zivatar is. Élénk, néhol erős lesz az északi-északkeleti szél. Délutánra 10 és 21 fok közé melegedhet a levegő, nyugaton, délnyugaton maradhat hűvösebb az idő.

Hétfőn ismét több helyen lehet számítani esőre, záporokra, zivatarokra. Sokfelé lesz élénk, erős az északi-északkeleti szél. A maximum hőmérséklet 13 és 21 fok között alakul. Kedden még szintén többfelé előfordulhat eső, zápor, zivatar, majd szerdán már több napsütésre lehet számítani, de elszórtan záporok, helyenként zivatarok ismét kialakulhatnak. Sokfelé lesz élénk, erős az északi-északkeleti szél. Kedden a délutáni órákban 13-21, szerdán 15-20 fokot mutathatnak a hőmérők.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések