A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mérgező füstfelhő közeledik Hamburg felé egy tűz miatt


A Hamburg-Rothenburgsortban keletkezett nagy tűzben két raktár lángokban állt. A füst olyan erős, hogy a városközpont elsötétült a tűzoltóság szerint - írja a 20min.ch.

Mérgező füstfelhő vonul a németországi Hamburg városa felé a Rothenburgsort ipari negyedben keletkezett raktártűz következtében.

Erről a 20 Minuten című svájci lap számolt be.

"Hamburgban két raktárépület ég vasárnap kora reggel óta. A tűzoltóság füstgázokra és vegyi veszélyre figyelmeztet a Rothenburgsort városrészben keletkezett tűz során. A füstfelhők jelenleg északkeleti széllel Hamburg városa felé haladnak, és teljesen besötétedett" - mondta a hamburgi tűzoltóság szóvivője.

A tűz keletkezésének okait vizsgálják. A kiadvány szerint a tüzet és a füstöt "extrém veszélynek" minősítették.

Hamburg északkeleti részén egy nagy területen arra kérték a lakókat, hogy tartsák zárva az ablakokat és az ajtókat, és védjék magukat a füsttől. A Deutsche Bahn bejelentette, hogy a tűz miatt lezárták a vágányokat Hamburg és Büchen között. A helyi közlekedést is korlátozza a tűzoltóság. Az oltási munkálatok folytatódnak. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések