A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elkaszinózta a pénzét, majd a rendőröknek azt mondta kirabolták


Egy 18 éves nyíregyházi fiú február 20-án este a kaszinóban eljátszotta a pénzét, ezért kitalálta, hogy valótlan bejelentést tesz a rendőrségre, hátha valahogy visszakapja a pénzt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség.


A kiérkező járőröknek azt adta elő, hogy őt Nyíregyházán, a Szegfű utcán ismeretlenek késsel megfenyegették, és követelték, hogy adja át a pénzét. Amikor erre nem volt hajlandó, kétszer ököllel gyomorszájon ütötték, és erőszakkal elvették 33 ezer forintját.

A bejelentés után a rendőrség nagy erőkkel elkezdte a nyomozást rablás miatt, de amikor pár óra múlva a fiút újra meghallgatták, beismerte, hogy a bejelentése valótlan volt, nem történt bűncselekmény, meggondolatlanul cselekedett és sajnálja a tettét.

Az ügyészség a fiatallal szemben a hatóság félrevezetésének vétsége miatt indult eljárást 1 évre felfüggesztette. Ha ez idő alatt a fiú jogkövető magatartást tanúsít, az eljárást az ügyész megszünteti.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések