A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsányék nem szavazták meg a nyugdíjemelést sem, most mégis hisztizik Gy. Németh Bözsi


Ha Gyurcsányékon múlna, akkor semmi sem védené a nyugdíjasokat a háborútól és a szankciós inflációtól - így reagált a Fidesz a DK-s Gy. Németh Erzsébet keddi nyilatkozatára, amelyben az évenkénti helyett negyedévenkénti nyugdíjkorrekciót javasolt.


A Fidesz közleményében azt írta: „Gyurcsányék sem a januári nyugdíjemelést, sem a rezsicsökkentés védelmét, sem az élelmiszerárstopokat nem szavazták meg, ellenben támogatnak minden olyan brüsszeli szankciót, ami az infláció és az árak emelkedését okozza”.

Amíg Gyurcsányék a háború- és szankciópárti politikájukkal az infláció növekedését fűtik, addig a kormány az infláció csökkentésén dolgozik, és garantálja az inflációkövető nyugdíjemelést - hangsúlyozta a kormánypárt.

Gy. Németh Erzsébet, a DK képviselője keddi online sajtótájékoztatóján azt mondta: a visszamenőleges nyugdíjemelés összegét a negyedéves inflációs adatok alapján állapítanák meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések