A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány: A háború amputálja a lábakat


Minden csepp vér dráma. De ugye világos: az oroszok ontják az ártatlan ukránok vérét - olvasható Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán.

„A háború amputálja a lábakat. Van különbség a támadók és a védők elveszett lábainak fájdalma között?

Mert jön egy roncsolt élet véglegesen sérülve és minden nap felteszik majd a kérdést, hogy jól tettem-e, hogy megérte-e.

Jön egy élet azon vezetőknek is, akik háborúba küldték a fiúkat. Megérte a szenvedést, kellett? Megért sok ezer drámát azért amit támadtak, amit védtek.

Semmi kétségem, hogy ebben a tisztességtelen orosz háborúban az orosz katonák és családjaik nehezebben tudják majd elfogadni veszteségeiket, a halált, a sérülést, az életre szóló traumát, mint a a hazájukat hősiesen védő ukránok.

Nincs helye Oroszországnak Ukrajnában. Menjenek haza. És béke lesz. Tartsa be Oroszország a nemzetközi jogi szerződéseket.

Az orosz csizmát le kell vetni.

Az orosz vezetés ma a probléma, nem a megoldás.

El kell szigetelni őket.

Minden csepp vér dráma. De ugye világos: az oroszok ontják az ártatlan ukránok vérét. Minden béketárgyalás csak innen indulhat ki.

Ukrajnával és megsebzett népével vagyunk.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések