A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Füstbombával támadtak a japán miniszterelnökre (Videó)


Hangos robbanás hallatszott Fumio Kishida japán miniszterelnök szombati, Wakayama kikötővárosban tett látogatása közben, ami káoszt okozott, mivel a tömeg menekülni próbált. A miniszterelnököt evakuálták a helyszínről, állítólag sértetlenül, és a hatóságok egy gyanúsítottat őrizetbe vettek.


A Kyodo News szerint helyi idő szerint 11:30 körül robbanás történt, amikor a miniszterelnök a Saigasaki halászkikötőben készült beszédet tartani, és egy férfi a tömegből kilépve egy “füstbombának” tűnő tárgyat dobott Kishida felé.


Az NHK által idézett több szemtanú, köztük egy helyi városi tanácstag, azt mondta, hogy látták, amint valaki közvetlenül a robbanás előtt egy “henger alakú ezüst tárgyat” dobott el. Az első jelentések szerint nem voltak sérültek.

A kialakult pánikról videófelvétel készült, amelyen látható, ahogy a rendőrök a földön fekvő gyanúsítottal dulakodnak, miközben megpróbálják megfékezni. A zűrzavarban a járókelők is minden irányba menekültek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések