A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A 30 éves háromszoros kézilabda bajnok, Viktória kizuhant egy panelház 8. emeletéről


Egy tömbház nyolcadik emeletéről zuhant ki a háromszoros bajnok kézilabdázó, Viktoria Gyivak. A 29 éves élsportoló a helyszínen szörnyethalt – írja a Nemzeti Sport.


Halálhírét az Orosz Kézilabda-szövetség hivatalos oldalán jelentette be . Edzője, Alekszej Alekszejev szerint Gyivak holttestét hétfőn délután kettő órakor találták meg. Az orosz sajtó szerint a sportolónak nem volt oka az öngyilkosságra, így egyelőre nem tudni, mi vezetett a tragédiához.

Viktorija Gyivak Volgográdban kezdte el kézilabdázó karrierjét a Dinamo csapatában. Ebben a csapatban játszva háromszor is megnyerte az orosz bajnokságot. Az irányító a Kubany Krasznodar, a német Halle Neustadt, a francia Achenheim Truchtersheim és a fehérorosz Gomel csapatainál is játszott, és két kupát és egy bajnoki címet ünnepelhetett a Gomellel. Gyivak 2021 óta játszik az Asztrahányi csapatban.

A tragédia azután történt, hogy a múlt héten egy isztambuli szálloda hatodik emeletéről kizuhanva hunyt el az olasz Igor Novara 18 esztendős röplabdázója, Julia Ituma.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések