A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Schwarzenegger nagyon keményen üzent a zsidógyűlölőknek: Az antiszemiták lúzerek!


Arnold Schwarzenegger egy YouTube-videóban szállt szembe az antiszemitizmussal. A színész elmondása szerint az olyan mozgalmak, amik gyűlöleten alapultak, sosem voltak sikeresek.


"Nácik? Vesztesek. A konföderáció? Vesztesek. Az apartheid mozgalom? Vesztesek. Nem akarom, hogy vesztes legyél. Nem akarom, hogy gyenge legyél" - fogalmazott a videóban Schwarzenegger, aki pozitív irányból próbálta megközelíteni azokat az embereket, akik "az előítélet és gyűlölet csapdájába" estek.

"Engem te érdekelsz. Szerintem megéri. Tudom, hogy senki nem tökéletes, megértem, hogy az emberek hogyan eshetnek az előítéletek és a gyűlölet csapdájába" - mondta, majd úgy folytatta:

"Könnyebb azzal mentegetőzni, hogy a zsidók összeesküdtek, hogy visszatartsanak, mint beismerni, hogy csak keményebben kellett volna dolgozni. Könnyebb gyűlölni, mint tanulni. Senki, aki a gyűlölet könnyű útját választotta, nem jutott el az út végére, és nem mondta, hogy 'micsoda élet'. Ők ugyanolyan nyomorultul haltak meg, mint ahogy éltek. Nem számít, mennyire messzire jutottál, szeretném, ha tudnád, hogy még mindig van esélyed arra, hogy az erős életet válaszd. Meg kel vívnod a háborút önmagad ellen. A gyűlölet útja könnyebb; nem kell semmin változtatnod, minden, ami boldogtalanságot okoz, lehet valaki más hibája. De a végén meg fogsz törni. Nem akarom, hogy mindezen keresztülmenj" - fejtette ki a videóban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések