A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Palvin Barbi igazi topmodell, ennyit keres havonta


Elképesztő összeg.


A magyar modell szerepelt már a Vogue, a Glamour és a spanyol Elle címlapján is. 2017 októberétől Karl Lagerfeld csapatát erősítette, és ugyanebben az évben a portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta őt. 2019-ben első magyarként a Victoria's Secret angyala, vagyis a márka hivatalos modellje lett és olyan divatmárkákkal dolgozott együtt, mint az Armani, a Tommy Hilfiger, a Calzedonia, a H&M, a Cartier, a Calvin Klein, a Nina Ricci vagy a Prada. Rendszeres modellje volt a Chanel, Vivienne Westwood, vagy az Emanuel Ungaro márkák bemutatóinak.

13 évesen fedezték fel, azóta szárnyal a nemzetközi karrierje.

2020 novemberében az MTV díjátadó gáláját vezette a híres DJ-vel, David Guettával karöltve. A Forbes magazin öt évvel ezelőtt nagyjából 8 millió dollárra becsülte a keresetét, ezzel pedig ő számított a világ 17. legjobban fizetett modelljének.

A Green Energy Analysis információi szerint Palvin Barbara vagyona 2022 végén megközelítőleg 6 millió dollár volt, ami 2,3 milliárd forintnak felel meg. A becslések alapján nagyjából 42 ezer dollárt, azaz 16 millió forintot keres havonta

- írja a Best.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések