A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megyeri Csillát sokat csúfolták fogai miatt: így nézett ki gyerekként


Megyeri Csillát rengeteg bántás érte gyermekkorában a fogai miatt: így nézett ki óvodás korában.


Megyeri Csilla az Alföldi Televízió műsorvezetőjeként kezdte karrierjét, ezt követően egyre többen figyeltek fel rá.

A Fókusznak mesélt arról, hogy nem mindig volt ilyen népszerű és sikeres. Gyerekként nagyon sok bántó megjegyzést kapott a kinézete miatt, amellyel sokáig elégedetlen volt.

A 35 éves sztárt mindig nagyon bántotta, hogy kisgyerekként kortársai sosem fogadták el igazán. Rengetegszer férgesfogúnak csúfolták az elöl lévő tejfogai miatt, amelyek a sok cukros teának köszönhetően csúnyák voltak. Hajával sem volt elégedett, amely egy félresikerült vágás miatt túl rövid lett.


Úgy gondolja, hogy a minél tökéletesebb kinézetre való törekvései és a fogaival kapcsolatos elvárásai is a gyermekkori sérelmekből fakadnak. Azóta sokat tesz a kinézetéért, igyekszik minél jobb formában megjelenni, bármilyen eseményre is legyen hivatalos.

- Botrányosan néztem ki akkoriban. Szerintem a fogmániámat is ebből a korszakból hozom, azóta számomra nagyon fontos, hogy tökéletesek legyenek a fogaim. Nagyon odafigyelek rá, hogy reggel, délben és este is mossam őket, konkrétan fogkrémreklámban is szerepelhetnék már. Ezenkívül pedig rengetegszer járok a fogászatra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések