A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Medvegyev: Ukrajna soha nem lesz EU-tag, minden ezzel kapcsolatos ígéret hazugság

„Teljesen külföldi pénzből élnek”

Ukrajna soha nem fog csatlakozni az EU-hoz, és minden ezzel kapcsolatos ígéret hazugság, amelynek célja az emberek megnyugtatása – véli Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese – írja az oroszhirek.hu.

„Az EU-csatlakozásról szóló összes kijelentés színtiszta hazugság. kinek van rájuk szüksége ilyen formában?” – tette fel a kérdést a tisztségviselő az orosz médiának és az orosz VK közösségi média felhasználóknak adott interjújában.

Véleménye szerint az ilyen ígéretek „a nép és a kijevi klikk megnyugtatására” történnek. Medvegyev megjegyezte: az ukrán gazdaság „katasztrofális helyzetben van, 30 százalékos visszaesésük van, kolosszális az infláció, teljesen külföldi pénzből élnek” – sorolta.

„Képzeljük el például, hogy az ellenségeskedéseknek vége. Ukrajna nem egyszerűen egy csődbe ment állam, hanem egy olyan állam, amely teljesen külföldi finanszírozásból él, egy bukott állam” – jegyezte meg a tisztviselő.

„Tovább fogják őket finanszírozni?” – tette fel a kérdést, és elismerte, hogy fogalma sincs.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések