A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

MÁV: Délutánig is eltart a Déli pályaudvar és Kelenföld közötti felsővezeték helyreállítása


Azt írták, a felsővezeték leszakadása miatt az érintett vonalakon 20-40, esetenként 40-80 perccel nőhet a menetidő


Délutánig is eltart a Déli pályaudvar és Kelenföld közötti vasúti felsővezeték helyreállítása, emiatt továbbra is késések várhatók a Déli pályaudvarról induló és oda érkező vonatoknál – közölte a MÁV Zrt. szerda délelőtt az MTI-vel.

Azt írták, a felsővezeték leszakadása miatt a Budapest–Győr–Hegyeshalom, a Budapest–Székesfehérvár–Nagykanizsa és a Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs vonalakon 20-40, esetenként 40-80 perccel nőhet a menetidő. Vonatkimaradásokra és rövidebb útvonalon közlekedő vonatokra is számítani kell – tették hozzá.

A torlódások és késések enyhítése érdekében az elővárosi S10-es, S12-es, S40-es, S42-es, Z30-as vonatok egy része a Déli pályaudvar helyett Budapest-Kelenföldre érkezik és onnan is indul. A távolsági személy-, sebes- és InterCity-vonatok a Déli pályaudvarig közlekednek és onnan indulnak – tájékoztattak.

A közleményben kitértek arra is, hogy a BKK a vasúti jegyeket és bérleteket elfogadja a 139-es buszon Kelenföld vasútállomás és a Déli pályaudvar között.

A Tárnok–Érd–Budapest közötti Volánbusz helyközi járatokon elfogadják az érvényes vasúti menetjegyeket és bérleteket – tudatták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések