A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már nincs érvényben elfogatóparancs Tokody Tibor ellen


A korábbi válogatott játékos saját maga sétált be a rendőrségre, miután arról értesült, hogy elfogatóparancsot adtak ki ellene. 

Korábban arról számolhattunk be, hogy az egykori magyar válogatott játékos ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség, sikkasztás címén. Időközben eltűnt a körözési listáról, és úgy tudni, hogy saját maga sétált be a rendőrségre.

Erről a 24.hu írt, és a hírek szerint Tokody azután ment be a rendőrségre, hogy tudomást szerzett az elfogatóparancsról. A lap megkereste a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát az ügyben, miszerint igaz-e, hogy a sikkasztás miatt körözött Tokody bement a rendőrségre, és feladta magát.

Azt válaszolták, hogy megkapták a kérdéseket, és a jogszabályban meghatározott időn belül válaszolnak rájuk. A körözési listán viszont már biztosan nincs ott Tokody, aki egy időben még edzősködött is, de már évek óta eltávolodott a futballtól.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések