A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lazább fegyverviselési szabályokért lobbizik a Mi Hazánk Mozgalom


A Mi Hazánk Mozgalom azt követeli, hogy a “közfélelem” miatt lazítsanak a fegyverviselési szabályokon. 

A szerintük most uralkodó “közfélelem” helyett közbiztonság megteremtését, a fegyverviselés szabályainak lazítását követelte pénteki budapesti sajtótájékoztatóján a Mi Hazánk Mozgalom két politikusa.

Vékony Csongor, a párt budapesti elnöke szerint az illetékesek nem foglalkoznak kellő mértékben a romló közbiztonsággal, így meg kellene adni az embereknek az önvédelemhez való jogot. A politikus szerint ez közbiztonsági érdek is, hiszen “a támadók kiiktatásával ártatlan áldozatokat menthetünk meg”.

A Mi Hazánk nem a bűnözők, hanem a bűnüldözők és a tisztességes állampolgárok jogait helyezné előtérbe. Nem engedhető meg, hogy bármely esetben a bűnöző joga, érzékenysége előnyt élvezzen a tisztességes, dolgozó magyar emberek érdekeivel, jogaival szemben – fogalmazott Vékony Csongor.

Hamvai Krisztián, a Mi Hazánk csepeli elnöke a sajtótájékoztatón kijelentette, “a Covid-diktatúra idején a maszkhordás és a kijárási tilalom betartatására volt elég rendőr, a közbiztonság fenntartására úgy tűnik, hogy már nem”. A helyzet szerinte azóta csak tovább romlott, ezt mutatta az újbudai rendőrgyilkosság vagy “a békés járókelőket rettegésben tartó antifa-terroristák” esete is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések