A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A BKK hivatalos tájékoztatása szerint péntek estétől korlátozzák a népligeti felüljáró forgalmát


Korlátozzák a népligeti felüljáró forgalmát péntek este 20 órától a híd állapotfelméréséhez kapcsolódó munkák miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (MTI) az MTI-vel. 

Péntekről szombatra virradó éjszaka mindkét irányban egy-egy sávon lehet közlekedni a hídon, szombat hajnaltól a városközpont felé egy, a kifelé vezető oldalon két sávon lehet majd haladni – írták.

A  felmérésre azért van szükség, hogy a szakemberek pontosabb képet kapjanak az 1970-es évek végén épült felüljáró állapotáról. A több hónapon át tartó felmérés ideje alatt két gerendát kibontanak az építmény szerkezetéből, ezeket majd laboratóriumban vizsgálják meg.

A népligeti felüljáró az érvényben lévő súlykorlátozás betartásával a felmérés idején is biztonságosan használható – olvasható a közleményben. Az állapotfelmérésről és az ahhoz kapcsolódó munkákról a Budapest Közút oldalán lehet bővebben tájékozódni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések