A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Leszúrással fenyegette meg az idős férfit a kecskeméti útonálló


Egy 65 éves férfit rabolt ki egy 20 éves fiatal Kecskeméten. A rendőrök elfogató parancsot adtak ki ellene és vasárnap hajnalban rátaláltak a rablóra.


Pénteken a kora hajnalban rablásról érkezett bejelentés a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságra. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a bejelentő elmondta, hogy egy ismeretlen a Kuruc körút és Bika köz kereszteződésében odament hozzá, és pénzt követelt tőle és megfenyegette, hogy le fogja szúrni. 

A férfi, hogy a szavainak nyomatékot adjon, a sértett bordájához nyomott valami. A 65 éves férfi hiába mondta, hogy nincs nála pénz, az útonálló – egy egyébként jóval fiatalabb férfi – meglökte. Némi dulakodás után az idős férfi a földre esett, a rabló pedig elvette tőle a fekete színű táskáját, amelyben többek között telefon és egy kevés készpénz volt – közölte a rendőrség.

A térfigyelő kamerák felvételei alapján hamar beazonosították a feltételezett elkövetőt, akinek a felkutatására tett intézkedések először nem vezettek eredményre, ezért ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A rablással gyanúsítható 20 éves fiatalt vasárnap hajnali 2 óra körül a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának járőrei elfogták. A férfi egy lakás mellékhelyiségében próbált elrejtőzni a rendőrök elől, sikertelenül.

A bűnelkövetőt a nyomozók kihallgatták, és a vallomása alapján meg is találták az áldozat táskáját – több elvitt értékkel együtt – egy elhagyatott ingatlan udvarán. A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések