A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Január közepe óta nem találnak egy 18 éves karcagi anyát és 1 éves gyermekét


Továbbra sem találják a január közepén eltűnt fiatal édesanyját és 1 éves gyermekét, akiket jelenleg is keresnek a rendőrök. 

A rendőrség beszámolója szerint a 18 éves Varga Anita Vivien karcagi lakos és gyermeke, az 1 éves Jakab Krisztián Armando január 13-án tűntek el, azóta tartózkodnak ismeretlen helyen, és egyelőre nem találják őket.

Varga Anita Vivien 165 cm magas, telt testalkatú, hosszú barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor barna színű kabátot és lila színű blúzt, valamint fekete színű nadrágot és rózsaszín cipőt viselt – tudhattuk meg a közleményből.

Kérjük, hogy aki a képeken látható Varga Anita Vivient felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések