A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már most nagyon okos Tóth Andiék kutyája (videó)


Alig múlt három hónapos a kis Bailey, de már most nagyon okos, amit videóban mutatott meg Tóth Andi az új házukban. 

Tóth Andit soha nem láttuk ilyen boldognak, mint az utóbbi időben, így a sok rossz után rengeteg jót kaphat. Szerencsés, hogy egymásra találtak Marics Petivel, akivel nagy párost alkotnak, és noha más karakterek, nagyon is összeillenek.

Ugyan sokat nem beszélnek a magánéletükről, azok a felvételek, amiket megosztanak a közösségi médiában, egyértelműen jelzik a harmóniát és a boldogságot. Mindkét fiatal megérdemli ezeket a pillanatokat, és rengetegen örülnek a kapcsolatuknak.

Annak ellenére, hogy mindketten a legismertebb sztárok közé sorolhatóak, és együtt szerepelnek a Sztárban Sztárban, nincs gigantikus felhajtás körülöttük. Ennek örülhetnek, mert nyugodtabban élhetik az életüket.

Andinak, aki nemrég Porschéra váltott, nagy vágya volt, hogy legyen egy kutyája, akit egy olyan házban nevelhet fel, melynek kertje is van. Nos, mindez megvalósult, és a kis Bailey nagy kedvenc lett, aki alig múlt három hónapos.

Már most sok mindent tud, Andiék folyamatosan tanítják, így minden bizonnyal egy rendkívül képzett felnőtt kutyus lesz belőle. Ha kíváncsiak vagytok Bailey aktuális tudására, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések