A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hat bűncselekmény egy óra alatt: a nyílt utcán kezdett tombolni az alattyáni férfi


A jászberényi rendőrök összesen 6 bűncselekménnyel gyanúsítanak egy alattyáni férfit, aki március 5-én délelőtt rótta Jászberény utcáit, menet közben rongált, garázdálkodott és lopott. Mindezt, kevesebb mint 1 óra leforgása alatt.


Öt helyszín, hat bűncselekmény, egy feltételezett elkövető, kevesebb mint egy óra. Röviden így lehet összefoglalni annak a 32 éves alattyáni férfinak a vasárnap délelőttjét, akit a jászberényi rendőrök fogtak el – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a férfi március 5-én 9 óra körül megjelent egy jászberényi társasháznál, ahol betörte a bejárati ajtó üvegét. Mivel ott megzavarták, rohant is tovább egy fodrászathoz, ott az ablakot törte be, majd az üzletből samponokat tulajdonított el. Tovább haladva még 3 ingatlant vett célba, ahonnan különböző kerti felszereléseket, kézi szerszámokat, játékkonzolt, fűkaszát, kompresszort, több üveg szeszes italt, nyársbotokat, szalonnasütőt, és grillrácsot zsákmányolt.

A rendőrök a beszerzett adatok és a bejelentők által adott személyleírás alapján azonosították és az utolsó helyszín közelében elfogták a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, majd előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók 1 rendbeli garázdaság, 1 rendbeli rongálás és 4 rendbeli lopás elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A lopott holmik egy része előkerült, melyeket lefoglaltak. A jogsértő elismerte a bűncselekmények elkövetését, de magyarázatot nem adott tettére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések