A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bűnügyi felügyeletből letartóztatás - Műszaki cikkeket és autó lopott Dunaújvárosból


A Dunaújvárosi Járási Ügyészség indítványa alapján a Székesfehérvári Járásbíróság letartóztatta azt a férfit, aki bűnügyi felügyelet hatálya alatt újabb bűncselekményt követett el.


A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2023. február elején műszaki cikkeket, illetve gépkocsit tulajdonított el Dunaújvárosból, ezért vele szemben a bíróság 2023. február 28-án bűnügyi felügyeletet rendelt el.

A kényszerintézkedés ellenére, annak szabályait megszegve, a gyanúsított 2023. március 2-án újabb vagyon elleni bűncselekményt követett el, amely miatt őt a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség ezúttal indokoltnak látta a gyanúsítottal szemben a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendelését, ezért indítványozta letartóztatását.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és a pénteki napon elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések