A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megégettek, megkínoztak egy cicát Bakonycsernyén, az állatvédők keresik a tettest


Szörnyű képeket osztottak meg a FEMA állatvédői egy macskáról, amelyet feltehetően valaki vagy valakik megégettek. A cicát Bakonycsernyén találták az állatvédők és vették gondozásuk alá. Talán még életben maradhat a szegény állat.


Hihetetlen állapotban került be a FEMA Állatmentőihez egy kedves cica Bakonycsernyéről. A fenekéről teljesen leégett a bőr, gyakorlatilag a húsa is kilátszik a szerencsétlen állatnak, így még leülni, lepihenni sem tud az állat, amelynek a bajszát is lepörkölték valakik.

A FEMA állatmentői szerint valószínűleg nem frissek a cica égési sérülései, sőt, az is lehet, hogy a macskát többször is megkínozták, megégették valakik.

Mint írják, a trauma ellenére kedves a cica és a Börni nevet adták a kandúrnak. Szerencsére éhes volt, befalta az elé tette ételt. A Femások ellátták a sebeit és hamarosan állatorvos is megvizsgálja a cicát.

Amint írták, továbbra is várják elsősorban a helyeiktől az információkat, hátha valaki tudja, látta, pontosan mi történhetett az állattal.  Telefon: 06303026669, 06308434346

A bejelentéseket diszkréten kezelik, viszont azt szeretnék elérni, hogy "ne ússza már meg ez a rohadt állatkínzó, amit tett!"

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések