A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„A nevelőanya többször is megverte a kisfiamat, Danikát” – mondta a Polgáron meghalt gyerek vér szerinti anyja


A kicsit és testvérét azért emelték ki a családjukból, mert nem tartották megfelelőnek a kabai otthonuk körülményeit. 


A gyanú szerint Polgáron a 2 és fél éves Danikát nevelőanyja szófogadatlan viselkedése miatt bántalmazta, aki emiatt belehalt a sérüléseibe. A bíróság pénteken rendelte el a nő letartóztatását.

A kisfiú valószínűleg rosszul viselkedhetett, ezért nevelőanyja megfogta a karját és megrángatta, de ezt olyan erősen tette, hogy a gyerek emiatt elesett, és több helyen megütötte magát a házuk oldalán lévő lépcsőben. Mivel a kisfiú nagyon sírt, a szülők úgy döntöttek, beviszik őt az ügyeletre, Danika azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem sokkal később meghalt. A tragédiáról Danika vér szerinti anyukája nyilatkozott a Tényeknek.

A nevelőanya többször is megverte kisfiamat, Danikát

– mondta.



Úgy véli, hiába tudott vele beszélni a tragédia után, nem merte elmondani az igazságot. A kisfiú rokonai szeretnék, ha ők temethetnék el a kisfiút, de erre nincs pénzük. A két és fél éves Danikát és ötéves testvérét azért emelték ki a családjukból, mert nem tartották megfelelőnek a kabai otthonuk körülményeit. Így kerültek Polgárra, a nevelőszülőkhöz. Vér szerinti édesanyjuk rendszeresen látogatta őket, és szerinte Danikával biztosan rosszul bántak.

Sokszor volt olyan, hogy a kisfiún zöld foltok voltak, szóval verve volt a gyermek

– emelte ki.

A nyilatkozatból megtudtuk, a tragédia előtt Danikának eltört a lába, amit begipszeltek. Vér szerinti anyukája ezt sem tartja balesetnek. A nyomozásból az derült ki, hogy a nevelőanya bántotta a kisfiút, aki a ház melletti lépcsőbe ütötte meg magát. A nevelőanya a tragédia másnapján beszélt az édesanyával arról, mi történhetett. – Össze-vissza dadogott, nem merte elmondani az igazságot – tette hozzá az édesanya. A nevelőanya többféle verziót is mondott neki, hogy Danika mitől ütötte meg magát.

Danika halála után testvérét elvették a nevelőszülőktől, családja pedig azt szeretné, ha a kisfiú visszakerülne hozzájuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések