A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Visszatért a bajai kisáruházba, ahonnan korábban ütvefúrót és csavarbehajtót lopott


Egy bácsalmási fiatal egy ütvefúrót és egy csavarbehajtót lopott el egy baja kisáruházból. A rendőrök elfogták.


Egy bajai kisáruház dolgozói kedden felfedezték, hogy a valamikor néhány nappal korábban eltűnt két kéziszerszám az üzletből. Ezt bejelentették a rendőrségen, majd elkezdték visszaellenőrizni a biztonsági kamerák által rögzítetteket. 

Meg is találták azt a felvételt, amelyen látható volt, hogy egy fiatalember egy ütvefúrót és egy csavarbehajtót dugdos a ruhájába, majd távozik a boltból. 

A férfi arca jól kivehető volt a felvételeken, így az eladók döbbenten fedezték fel, hogy a videón látható elkövető teljes életnagyságban pont az üzlettérben téblábol – közölte a rendőrség.

A nyomozók szinte ezzel egy időben érkeztek a helyszínre, miközben a szemfüles boltosok éppen visszatartották a bűntett helyszínén újra megjelent tolvajt. 

A 22 éves bácsalmási férfit a rendőrök a Bajai Rendőrkapitányságra előállították, és lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki jelenleg szabadlábon védekezhet. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések