A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megkötözték, és az osztályterembe hagyták társukat a fiatalok


Tettükre egyelőre nincs magyarázat, így marad a válasz, hogy csak gonoszak.


Tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat az ügyészség azokkal a tanulókkal szemben, akik úgy vettek elégtételt az egyiküket ért sérelmen, hogy társukat megkötözték az osztályteremben.

A vád lényege szerint a fiatalkorúak egy szakiskola 9. osztályos tanulói voltak a tavalyi tanévben, amikor a tanórák közötti szünetben az osztályteremben maradtak a sértett fiúval együtt.

A fiatalabb fiú neheztelt a sértettre, ezért a tanári asztalon lévő erős ragasztószalagot magához vette, majd lefogta a sértett kezeit és csuklóinál elkezdte összeragasztani. A vádlott azonban nem elégedett meg ennyivel, hanem a sértett lábait is meg akarta kötözni, de ekkor már a másik vádlott segítségére volt szüksége a sértett ellenállásának leküzdéséhez. A fiúk végül a sértett száját is beragasztották és a padon hagyták áldozatukat.

A a megkötözött fiúnak rövid időn belül sikerült magát kiszabadítania, de a terheltek cselekménye ettől függetlenül személyi szabadság megsértésének minősül.

Az ügyészség csupán próbára bocsátást kért a fiatalokra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések