A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb MSZP-s politikusok léptek át a DK-ba

„Országosan a Demokratikus Koalíció jelenti az egyetlen kormányzóképes erőt az ellenzékben" – indokolja a szombathelyi MSZP-s alpolgármester a döntést. 

Horváth Attila, Szombathely MSZP-s alpolgármestere, és Kopcsándi József, Szombathely MSZP-s önkormányzati képviselője is a DK-ban folytatják a munkát – írja a Gyurcsány-párt sajtóirodája az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az átlépés okáról Horváth Attila Facebook-posztjában úgy fogalmaz, hogy „országosan a Demokratikus Koalíció jelenti az egyetlen kormányzóképes erőt az ellenzékben, Dobrev Klára és az Árnyékkormány csak még látványosabbá tették ezt".

A Demokratikus Koalíció üdvözli Horváth Attila és Kopcsándi József csatlakozását! Mindig megtisztelő, ha olyan emberek csatlakoznak hozzánk, akik évek óta minden nap bizonyítják, hogy hűen szolgálják városukat és lehet rájuk számítani. Velük csak még erősebb lesz a DK közössége, így megerősödve folytatjuk az európai Magyarországért folytatott munkát – olvasható a közleményben.

Az MSZP-ből DK-ba tartó migráció nem újkeletű, 2020 elején, Szaniszló Sándor XVIII. kerületi polgámester átlépésével indult, de idén januárban új lendületet vett: Kocsis-Cake Olivio,  és a Párbeszéd egykori Pest megyei alelnöke  is a DK-ban folytatja a politizálást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések