A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Senki sem sejthette, hajnalonként hová tűnik el a tiszafüredi házból a férfi


Aztán visszatért, és úgy tett, mintha mi sem történt volna.


Egy egyeki férfit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly szeptemberben jogtalanul megszerezte tiszafüredi barátnője édesanyjának bankkártyáját és azzal tíz napon keresztül – mindig a hajnali órákban – készpénzt vett fel és bankkártyás vásárlásokra is használta, adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A módszere az volt, hogy amikor hajnalonként visszatért a házba, a bankkártyát visszarakta leendő anyós táskájába, így a sértett sokáig nem is sejthette, hogy megkárosítják.

A bűncselekménnyel több, mint félmillió forintos kárt okozott a 22 éves férfi.

A nyomozók kérdésére, miszerint hogyan tudott nagyobb összeget kivenni a bankszámláról, a gyanúsított elmondta, hogy korábban a sértett megmondta a lányának a PIN-kódot, amit ő megjegyzett és később felhasznált.

A tiszafüredi rendőrök információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetése miatt február 15-én gyanúsítottként hallgatták ki a fiatalembert, aki beismerő vallomást tett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések