A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Majonézes krumplisaláta zöldségekkel: jól behűtve igazán finom


Zöldségekkel megpakolva is nagyon finom lesz a majonézes krumplisaláta.


A majonézes krumplisaláta zöldségekkel és hagymával egybeforgatva isteni finom előétel vagy köret lehet. Tehetsz hozzá zöldbabot, kukoricát, borsót: akármit, amit épp találsz a kamrapolcon.

Hozzávalók

👉 50 dkg krumpli
👉 25 dkg zöldbab
👉 10 dkg majonéz
👉 2 szál újhagyma
👉 1 kaliforniai paprika
👉 1 lila hagyma
👉 1 csokor petrezselyem
👉 1 citrom leve
👉 só
👉 bors

Elkészítés:

A krumplit héjában főzd meg nagyjából fél óra alatt. Ha kész, hagyd kihűlni, majd hámozd meg, és szeleteld fel.

A zöldbabot tíz perc alatt főzd roppanósra. Ha kész, szűrd le.

A paprikát és a hagymákat szeleteld fel.

Egy tálba tedd bele a kihűlt, megpucolt krumplit, a kifőtt zöldbabot és a kétféle hagymát. Sózd, borsozd, keverd össze a majonézzel és a citrom kifacsart levével. A végén szórd meg aprított petrezselyemmel, és tartsd néhány órát a hűtőben, hogy az ízei összeérjenek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések