A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Joe Biden Ukrajna-politikája harmadik világháborúhoz vezethet Donald Trump szerint


A volt amerikai elnök hétfőn Floridában egy támogatói csoporthoz szólva kijelentette, hogy amennyiben újraválasztják elnöknek, fel fogja hívni Vlagyimir Putyin orosz államfőt és Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt az ukrajnai helyzet gyors megoldása érdekében – közölte a TASZSZ orosz állami hírügynökség.


Joe Biden amerikai elnök Ukrajna-politikája a harmadik világháborúhoz vezethet – jelentette ki kedden Donald Trump volt amerikai elnök.

„Ha megfigyeljük és megértjük Biden Ukrajnával kapcsolatos lépéseit, akkor szisztematikusan, de talán tudtán kívül is beletaszít minket abba, ami hamarosan a harmadik világháborút jelentheti. Milyen őrültség ez?” – írta Trump a Truth Social nevű platformján.

Amikor hétfőn Floridában egy támogatói csoport előtt beszélt, Trump kijelentette, hogy amennyiben újraválasztják elnöknek, fel fogja hívni Vlagyimir Putyin orosz vezetőt és Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt az ukrajnai helyzet mielőbbi megoldása érdekében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések