A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tragédia az 1-es villamos megállójában – az egyik utas próbálta életben tartani az idős férfit

Budapesten, az 1-es villamos egyik megállójában esett össze egy férfi. Az egyik utas hősiesen próbálta őt életben tartani. 

Rosszul lett egy férfi az 1-es villamos közvágóhídi megállójában még csütörtök reggel. A villamos egyik utasa, amikor meglátta, hogy a férfi összeesett, azonnal leugrott a járműről, és a segítségére sietett.

Az utas hosszasan és kitartóan végezte az újraélesztést, amíg a mentősök a helyszínre nem érkeztek.

A Facebookon több csoportban is írtak bejegyzéseket a szomorú eseményekről, és természetesen mindenkit csak egy dolog érdekel: Mi történt az úrral? „Ott voltam, sajnos 9:06 perckor letakarták, nem tudták visszahozni" – írta az egyik szemtanú.

A Metropol kérdésére az Országos Mentőszolgálat munkatársai sajnos megerősítették a rossz hírt. „A mentőket egy idős férfi rosszullétéhez riasztották, akit sajnos a hosszas újraélesztés ellenére nem lehetett megmenteni" – fogalmaztak.

Ijesztően hasonló eset

Egy éve ilyenkor egy ijesztően hasonló eset történt szintén az 1-es villamos megállójában, a III. kerületben. A Szentlélek téri villamosmegállóban hosszasan küzdöttek egy ember életéért a mentősök.

A hírt akkoriban több kerületi Facebook-csoportban is megosztották. A bejegyzés alatt többen is kommentben jelezték, hogy látták az esetet, azonban úgy tudják, sajnos az életmentés nem járt sikerrel.

„Jártam arra, akkor már fekete zsákkal volt letakarva" – írta az egyik kommentelő a poszt alá.

Mint később kiderült, egy 55 éves férfi volt az áldozat, aki természetes halált halt, mivel sem bűncselekménynek, balesetnek, illetve idegenkezűségnek nem merült fel gyanúja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések