A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Frontális ütközés a Duna közelében – a gyermekmentőt is ki kellett hívni a balesethez

Frontálisan egymásnak ütközött egy Mitsubishi terepjáró és egy Opel vasárnap délután a fővárosban. A balesetben egy gyermek is megsérült. 

Az óbudai Gróf Esterházy János rakparton egy Mitsubishi Pajero terepjáró haladt az Árpád híd felé a Mozaik utca felől, amikor hirtelen egy Opel Zafira bukkant fel szemből.

A Mitsubishi vezetője hiába fékezett, nem tudta elkerülni a karambolt. A két jármű frontálisan egymásnak ütközött, és ezzel komoly forgalmi fennakadást is okozott.

A Pajeroban egy házaspár utazott, nem sérültek meg, még a légzsákok sem nyíltak ki, az Opelt pedig egy férfi vezette, mellette a nagyobb, mögötte a kisebb gyereke ült.

A hátul utazó gyerek beütötte az egyik kezét, a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók ezért kihívták a gyermekmentőt, végül mindhármukat kórházba szállították további vizsgálatok céljából.

A baleset nem megerősített információink szerint azért következett be, mert az Opelt vezető férfi elaludt a volán mögött. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések