Hirdessen itt

Többször is megpróbált boltból lopni a kecskeméti férfi, mindig tetten érték


Kecskeméti üzletekből akart több alkalommal lopni egy 25 éves férfi, de rendszeresen lebukott még a helyszínen. Utolsó alkalommal már egy társa is volt, így aztán mindkettejüket őrizetbe vették. 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói szerdán őrizetbe vettek két fiatalt. A 22 és 25 éves férfiak a gyanú szerint az egyik bevásárlóközpontban a ruházatukba rejtettek több nagy táblás csokoládét, és azokat el akarták tulajdonítani. Az áruház biztonsági szolgálatának a munkatársa tetten érte, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta mindkettejüket – írja a police.hu.

A 25 éves gyanúsítottnak nem ez volt az első esete. A jelenlegi bizonyítékok szerint 2022 decemberében legalább további két alkalommal kísérelt meg szeszes italt elvinni egy-egy üzletből. Egyik próbálkozása sem járt sikerrel, a biztonsági őrök minden alkalommal felfigyeltek a tolvajra, és sikeresen megakadályozták a lopást.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a fiatalabb férfit egy, míg társát háromrendbeli lopással gyanúsítják. A bűntársakat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A nyomozók vizsgálják, hogy a duó további, hasonló jellegű bűncselekményekkel gyanúsítható-e.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések