A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tagadta a vádakat a férfi, aki apja pisztolyával akarta kivégezni volt párját és annak új kedvesét Tiszaroffon


A vádlott egyik alkalommal azt kiabálta az utcán, hogy apja fegyverével végez majd korábbi partnerével és új barátjával. 

Emberölés előkészületének bűntettével és egyéb bűncselekményekkel vádol egy 47 éves tiszaroffi férfit a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség. Az illető – a vád szerint – amiért egy másik büntetőügyből kifolyólag, letartóztatása alatt az élettársa elhagyta, 2021 tavaszán elhatározta, hogy amint szabadul, megöli a nőt és annak új párját.

A vádlott fegyvert próbált szerezni. Négy embert keresett meg, akik közül hármat a tervébe is beavatott, egyiküknek pedig a házát is felajánlotta a fegyverért cserébe, de nem járt sikerrel. 

A vád szerint 2021. április 13-án egyszer már kést fogott volt élettársa új kedvesére, majd pedig a párt nap mint nap azzal fenyegette meg, hogy megöli őket.

A zaklatót akkor jelentették fel, amikor komolyra fordult a helyzet. A vádlott egy alkalommal ugyanis azt kiabálta az utcán, hogy apja fegyverével végez majd velük, ami komoly félelmet keltett bennünk. A községben ugyanis ismert, hogy a vádlott apja hajdanán kétszer is belelőtt a barátnőjébe, amiért az el akarta hagyni, a pisztollyal pedig még egy rendőrt is megsebesített.

Ennek az eseménynek épp az a fiatalember volt a szemtanúja, a büntetőpernek pedig a koronatanúja, aki a mostani ügynek a sértettje...

Mint a keddi tárgyalási napon kiderült, a vádlott és hajdani élettársának új szerelme egykoron barátok voltak. Utóbbi férfi akkor jött össze a fiatal hölggyel, amikor előbbi férfi büntetés-végrehajtási intézetbe került. A szabadulása után, a vád szerint folyamatosan zaklatta és fenyegette a párt. A sértett fiatalember szerint csak azért akarta visszaszerezni volt kedvesét az illető, mert a fiatal nő különböző közösségi oldalakra feltöltött szexfilmjeiből élt.

A vádlott a keddi tárgyaláson a szombathelyi büntetés-végrehajtási intézetből kivetítőn keresztül vett részt, tagadta a vádakat, egykori barátjával lefolytatott szembesítése sikertelen volt. Az ügy másik sértettjét, a fiatal nőt különleges bánásmódban részesülő személynek minősítette dr. Nádor Zoltán bíró, ezért ő a nyilvánosság kizárásával egyfajta „magánkihallgatással” tanúskodott, csupán a bíró, az ügyész és a vádlott ügyvédje részvételével.

A bizonyítási eljárás február 14-én folytatódik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések