A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Holttestre bukkantak a tűzoltók egy csabai házban


Kedd este érkezett a bejelentés a katasztrófavédelem ügyeletére, hogy Békéscsabán napok óta nem éri el az ismerősét valaki. 

Egy tűzoltóegység vonult a megadott lakcímre, egy Kis-Tabán utcai házhoz, ahol láthatóan tűz volt korábban, a tűzoltók annak nyomait és egy holttestet találták meg. Tűzoltói beavatkozásra már nem volt szükség.

A háromszáz négyzetméteres családi ház tizenhat négyzetméteres, szobának berendezett kamrájában keletkezett a tűz, két négyzetméteren felhalmozott ruhák és papírok égtek az ágy mellett. A tűz feltehetően gyertya vagy cigaretta miatt keletkezett, de a pontos keletkezési okot tűzvizsgálati eljárás során tárják fel. 

Értesüléseink szerint az elhunyt férfi hajléktalan volt, szívességi lakáshasználóként, tehát a tulajdonos engedélyével, segítségével tartózkodott a Kis-Tabán utcai ingatlan egyik helyiségében. Fekhelye mellett ruhákat és szemetet halmozott fel, halálát vélhetően dohányzás, vagy gyertya használata okozta, mivel a közműveket korábban kikapcsolták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések