A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sok pénzt vesztett a debreceni kaszinóban, a parkolóban vezette le dühét egy férfi


A plázában parkoló járművek és az automata ajtó üvege látta kárát a szerencsejátékos szerencsétlenségének. 

A Debreceni Járási Ügyészség garázdaság vétsége és kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki megrongált egy személygépkocsit és betört egy automata ajtóüveget egy debreceni parkolóban – adta hírül a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség.

A vád szerint a vádlott 2021. október 27-én az esti órákban egy játékteremben tartózkodott az egyik debreceni bevásárlóközpontban. A férfi azon az estén ittas állapotban volt, és sok pénzt veszített. Miután elhagyta a játéktermet, lement a parkolóba, ahol szitkozódni és kiabálni kezdett. Ezt követően odalépett egy személygépkocsihoz, amelynek letörte az egyik első ablaktörlőlapátját, ennek következtében megsérült az autó motorházteteje, illetve első szélvédője is. A vádlott később odament a parkoló egyik kijáratához, és nagy erővel belerúgott az automata ajtó ablaküvegébe, így betörve az üveget – olvasható a főügyészség közleményében. 

A vádlott a sértetteknek külön-külön több mint 200 ezer forint kárt okozott, amely nem térült meg. A férfi olyan kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartást tanúsított, amely alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást és riadalmat keltsen – állapították meg.

Az ügyben a nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatta le.

A Debreceni Járási Ügyészség a bűncselekmények elkövetését beismerő vádlott ellen garázdaság vétsége és két rendbeli kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. A járási ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a járásbíróság a vádlottat felfüggesztett fogházbüntetésre ítélje és rendelje el a pártfogó felügyeletét, továbbá az egyik sértett által előterjesztett polgári jogi igényt érdemben bírálja el, annak adjon helyt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések