A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elmenekül a rendőrök elől egy Suzukis, csak percekig tartott a "hajsza"


Az elmúlt 24 órában történt. 

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 20 éves porcsalmai lakost 2023. január 10-én. A férfi körözését a Mátészalkai Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2023. január 10-én Ököritófülpösön akartak intézkedés alá vonni egy Suzuki típusú személygépkocsit és annak vezetőjét. A járművezető a rendőrök megállásra utasító jelzését figyelmen kívül hagyta és továbbhajtott, majd egy út melletti lakóház kerítésének ütközött. 

A gépkocsivezető a helyszínt elhagyta, azonban a rendőrök perceken belül elfogták és megállapították, hogy a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a 21 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra és büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések