A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pontban éjfélkor jött vissza a halálból a karcagi férfi


Barátai lélekjelenlétének köszönhetően maradt életben az a karcagi férfi, aki minden előzmény nélkül esett össze a szilveszteri bulin. Már a légzése is leállt, amikor társai megkezdték az újraélesztését, ami a mentők beavatkozása után végül sikeres volt. 

Egy karcagi lakásban szilveszterezett egy baráti társaság, ám éjfél előtt egy órával a 40 év körüli férfi minden előzetes panasz nélkül hirtelen összeesett. Barátai azonnal mentőt hívtak, és a tapasztalt mentésirányító utasításai szerint megvizsgálták a beteget, aki ekkora már nem lélegzett.

A telefonos instrukciók alapján rögtön megkezdték az újraélesztését és egymást váltva küzdöttek a férfi életéért, amit a perceken belül helyszínre érkező mentők folytattak. 

– A társaság reménykedve figyelte az ellátást, és végig igyekeztek segédkezni az életmentőknek. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, pontban éjfélkor pedig visszatért a férfi keringése, így stabil állapotban szállíthatták kórházba – osztotta meg a nem mindennapi történetet közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések