A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négykézláb mászott érte, táskányi pénzt emelt el egy férfi Debrecenben – videóval


Több mint egymillió forint rejtőzött az asztal alatt. 

A feljelentés 2022 januárjában érkezett a rendőrségre arról, hogy egy debreceni céget több százezer forinttal megkárosítottak. A nyomozók azonnal az ügy felderítésébe kezdtek, és a gyanú hamar az egyik alkalmazottra terelődött. A fiatal férfi különböző kifizetésekre vett magához pénzt a cég kasszájából, azonban ezek egyikét se tudta számlával igazolni. 

Mint kiderült, nem ez volt az egyetlen módszere a fizetésének kiegészítésére. Mivel bejárása volt a tulajdonos irodájába, így számos alkalommal kihasználta, hogy munkaadója az asztala alatt tartja a táskáját és összesen több mint 1.200.000 forint készpénzt emelt el így. Figyelt arra, hogy senki ne lássa meg, óvatosan, négykézláb közelítette meg a táskát, egyedül az iroda sarkában elhelyezett kamerával nem számolt – számolt be a Facebookon Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Információs Portál oldala.

A 27 éves debreceni férfi gyanúsítotti kihallgatásán részeletes beismerő vallomást tett, súlyos szerencsejáték-függőségével magyarázta tetteit. 

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás bűntett, valamint sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vele szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések