A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Munkagépeket loptak Sámsonban, nyomravezetői díjat ajánlottak fel


Az eset érintettjei úgy vélik, egy orgazdacsoport áll a bűncselekmények mögött - írja a haon.hu.  

Az egyik hajdúsámsoni Facebook-csoportban jelent meg egy bejegyzés hétfőn, miszerint a településen a temetővel szembeni építési területről munkagépeket tulajdonítottak el ismeretlen tettesek. Elloptak egy állómotoros véső-ütvefúrót, flexet, motoros fűrészt, egy ötven méteres gumis kábelt, láthatósági mellényeket, sisakokat, egyéb felszereléseket.

Felkerestük az érintettet. Jenei Edit a Haon érdeklődésére elmondta, az eset vélhetően december 30-án vagy 31-én történt, Hajdúsámson nyugati részén, a Tölgyfa lakóparkban, egy családi ház építési területén.

Azért tartom gátlástalannak az esetet, mert lakott területen, kamerák által figyelt helyről tűnt el. A rendőrség már megkapta a felvételeket

– tudatta portálunkkal.

A hölgy nyomravezetői díjat ajánlott fel. Amennyiben hiánytalanul megtalálják a gépeket, titoktartási garancia mellett kétszázezer forintot adnak annak, aki pontos információval szolgál.

Hozzátette, a bejegyzés hatására többen írtak neki, hogy tőlük is loptak el gépeket az elmúlt hetekben. Megkeresésünkre egyikük elmesélte, az udvarában parkoló személygépkocsiból tűntek el nagy értékű szerszámok és eszközök az egyik éjszaka. Az események mögött egy, a környező településeken tevékenykedő orgazdacsoportot sejtenek. Az esetet jelentették a hajdúhadházi rendőrségnek. Megkérdeztük a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, tudnak-e az esetekről, kaptak-e bejelentést, illetve lehet-e összefüggés a lopások között. Amint választ kapunk, közöljük.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések