A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálos baleset az M5-ösön: fának hajtott egy migránsokat szállító autó


Egy migránsokat szállító jármű szenvedett balesetet az M5-ös autópályán, Táborfalvánál csütörtökön délután. Leterelik a forgalmat az autópályáról. 

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei akartak igazoltatni csütörtökön délután egy személygépkocsit az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán – írta a police.hu.

A jármű a rendőrök többszöri jelzésének ellenére nem állt meg, Táborfalvánál lehaladt az útról és egy fának csapódva állt meg.


A kocsiban hét külföldi tartózkodott, a sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. A rendőrség információi szerint a baleset következtében egy férfi a helyszínen elhunyt, a többi külföldi súlyosan vagy könnyebben sérült. A BAON helyszíni információi szerint a balesetben két ember hunyt el. 

Az autópálya balesettel érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat Lajosmizsénél terelik.

Az M5-ös autópálya, Budapest felé vezető oldalán Lajosmizse felé terelik el forgalmat. A lajosmizsei oldalnál is torlódik a sor. Aki teheti, ne hajtson fel azt M5-ös autópálya Budapest felőli szakaszára!

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések