A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mindent ellopott a jászberényi tolvaj, amihez csak hozzáfért


A nyomozók kihallgatták a feltételezett elkövetőt, aki a gyanú szerint, Jászberényben 6 kerékpárt, nadrágot, pénztárcát és perselyt lopott. 

Igen szorgalmas, ám feledékeny tolvajt fogtak a rendőrök. A férfi a gyanú szerint mindent ellopott, amihez hozzáfért, ám arra nem emlékszik, később mi lett a zsákmánnyal. 

A férfi korán elkezdte a hetet, hétfőn hajnalban már lopni is ment: az egyik jászberényi posta kerékpártárolójából egy lelakatolt biciklit lopott el.  

A rendőrök  már másnap Jászberény belterületén elfogták a 27 esztendős helyi lakost – tájékoztatta hírportálunkat a police.hu.

A feltételezett elkövető számlájára összesen 10 lopás írható. 

A férfi tavaly október elején bement egy helyi bevásárló központba, ahol a próbafülkébe két nadrágot vitt be. Az egyik nadrágról eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd felvette, míg a másik ruhaneműt a kosárba helyezte és kifizette. E mellett 6 kerékpárt is ellopott.

Ugyancsak a férfit gyanúsítják a rendőrök azzal, hogy az egyik belvárosi vendéglátóhelyen egy kézitáskából pénztárcát – benne személyes iratokkal és készpénzzel – lopott el, de volt olyan eset, amikor egy jászberényi üzlet pultjára kihelyezett perselyt lovasította meg.

A gyanúsított beismerő vallomást tett, arra azonban egy esetben sem emlékezett, mi lett az eltulajdonított tárgyak sorsa.

Ez azonban nem a teljes lista, a férfi további bűncselekményekről is beszámolt a nyomozóknak, így vélhetően tovább bővül a bűnlajstroma.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések