Vonattal ütközött egy tehergépkocsi Dévaványán. A vonaton senki nem sérült meg, és a teherautó sofőrje is sérülés nélkül megúszta a balesetet. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és ismét felhívja a figyelmet a vasúti átjárón történő áthaladás szabályaira. 

Dévaványán, a Gyomai úti vasúti átjáróban tavaly augusztus 22-én 14 óra 15 perc körül tehergépkocsi vonattal ütközött. A dévaványai vasútállomás felé tartó vonat vezetője, amikor meglátta a kereszteződésbe behajtó teherautót, fékezett és hangjelzést is adott.

Az ütközésben ő és utasai sem sérültek meg, a teherautó vezetője is épségben kiszállt a járműből. A történtek után elrendelt nyomozás megállapítása szerint a sofőr a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre, a közeledő vonat elé. 

A Szarvasi Rendőrkapitányság a kecskeméti férfit a vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétséggel gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a büntetőeljárás iratait szerdán továbbították az ügyészségre.