A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Még a térfigyelő kamerát is ellopta egy tiszaburai férfi, egy ágyban elbújva találták meg a rendőrök


Ruhaneműk alatt lapult a több rendbeli lopással gyanúsított férfi, aki a falubelijeit károsította meg. 

A tiszaburai férfit azzal gyanúsítják, hogy vasárnap este bement egy helyi ingatlan udvarára és onnan két szerszámgépet lopott el. Ezeket később 3000 forintért eladta – olvasható a police.hu-n. 

Ugyancsak a 18 éves fiatalt gyanúsítják azzal a lopással, ami még január elején történt. Ekkor az elkövető egy önkormányzati ingatlanból 5 gázkonvektort, vascsöveket, kerítésléceket és drótot tulajdonított el. 

A karcagi nyomozók nem csak ezeket rótták a gyanúsított terhére. Mint kiderült, októberben egy gázvezetékcsövön felmászva, a helyi iskola tornatermének külső faláról eltulajdonított két kamerát, decemberben egy tiszaburai udvar malacóljáról vitte magával a deszkákat, míg  a két ünnep között az építés alatt álló helyi bölcsődéből 33 fém födémtartó lábat lopott el.

A több rendbeli lopással gyanúsított férfit január 18-án egy ágyban, ruhaneműk alatt megbújva találták meg az abádszalóki rendőrök. A gyanúsított kihallgatásakor mindent bevallott. Az eltulajdonított értékek közül két szerszámgépet találtak meg a rendőrök, a többi tárgyat pedig még keresik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések