A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kormányinfó lesz csütörtök délelőtt


A Miniszterelnökség által kiadott közlemény szerint csütörtökön délelőtt Kormányinfót tart a magyar kormány. 

Magyarország kormánya 2023-ban először ült össze szerda délelőtt. Természetesen Orbán Viktor miniszterelnök is jelen volt a kormányülésen, melynek ideje alatt különböző döntések születhettek.

Az elmúlt napokban és hetekben is aktív volt a helyzet a politikában, már csak az ukrajnai háború miatt is, illetve zöld jelzést kapott a Vodafone Magyarország felvásárlása. Ennek kapcsán lehetnek plusz információk, és minden bizonnyal a 2023-as költségvetés, valamint az ársapkák is szóba kerülnek.

Csütörtök délelőtt lesz az első 2023-as Kormányinfó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő fognak válaszolni a különböző újságírói kérdésekre. Az esemény délelőtt 10 órakor veszi kezdetét, aminek az eddig megszokott módon várhatóan 2 órás lesz az időkerete.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
ORBÁNSÁG HELYETT SZABAD MAGYARORSZÁGOT!!!
1. Semleges országnak nyilvánítani magunkat Svájc, Ausztria után harmadikként, egyfajta semleges “tengely”-t alkotva.
2. Kilépni az EU-ból és másnap megkötni egy Norvég/Svájc – EU megállapodást.
3. Minden cionistát kitoloncolni, totális családi vagyonelkobzás garanciájával!
Ugyanis amíg titkosszolgálati eszközöket vethetnek be magyar hazafiak ellen korlátozva őket önrendelkezésükben személyi szabadságukban célzottan veszélyeztetve és/vagy kioltva családtagjaik életét; - addig a Fideszt demokratikus blamák közepette nem lehet békésen kiradírozni a magyar történelemből!!!

https://spiritfm.hu/cikk/marki-zay-pe...demokracia