A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kidőlt fák akadályozták a forgalmat Hajdú-Bihar több pontján is


A rendőrségnek és a tűzoltóknak is sok munkája akadt szerdán. 

Szerdán a tűzoltók több fát is kivágtak, mert azok a forgalmat akadályozták és veszélyeztették. Hajdúszoboszló külterületén, a Keleti-főcsatorna partján egy tízméteres fa dőlt az úttestre, oda a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak. Debrecen külterületén a kisvasút vonalára borult egy kiszáradt fa, azt a debreceni hivatásos tűzoltók távolították el motoros láncfűrésszel. Létavértesen pedig az Aradi utcába a létavértesi önkormányzati tűzoltók vonultak, ott egy húszméteres kőrisfa borult ki. Azt is el kellett távolítani láncfűrésszel és kéziszerszámokkal - közölte a katasztrófavédelem.


Délután egy családi ház tetőszerkezetében keletkezett tűz a debreceni Pajzsika utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Mivel ideglenesen a közműveket ki kellett zárni a házból, lakói átmenetileg rokonokhoz költöztek.


Debrecenben, a Rigó utca és Gizella utca kereszteződésben volt baleset tegnap este. Két autó ütközött össze, majd egy tűzcsapot is kiütött az egyik jármű. A debreceni hivatásos tűzoltók az áramtalanítás mellett a kifojt olajat is felitatták az úttestről, a vízmű szakemberei pedig a vizet zárták el. A balesetben nem sérült meg senki.


Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött - olvasható a rendőrség honlapján. 


A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük két embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, két főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.


A rendőrök 15 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések