A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kamu Geri: „A mesterséges intelligencia okosabb a kormánynál”


Budapest alkalmatlan főpolgármestere egy mesterséges intelligenciával "beszélgetett", komoly következtetést vont le belőle. 


Karácsony Gergely ma reggel a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy egy chatbottal "beszélgetett", minek nyomán arra a következtetésre jutott, hogy a mesterséges intelligencia "okosabb" a jelenlegi kormánynál.

– Ilyen, amikor a mesterséges intelligencia okosabb a kormánynál, mert tudja azt, amit mi, budapestiek is jól tudunk... Ki ámulva, ki hüledezve áll a legújabb technológiai újítás előtt, azelőtt a mesterséges intelligencia rendszer előtt, amely képes párbeszédes formában megválaszolni összetett kérdéseket is. Hogy ez a fejlesztés mit okoz a jövőre nézve, milyen hatást gyakorol az emberekre, talán még korai megmondani. Mindenesetre én is próbálgatom a ChatGPT-t, fölteszek neki időnként engem érdeklő kérdéseket, például ezt itt – írta bejegyzésében Karácsony.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések