A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hazudott a törzskönyvről a battonyai férfi

Valótlanul azt állította, hogy elvesztette gépkocsija törzskönyvét a Battonyai Járási Ügyészség szerint az az 58 éves battonyai férfi, akivel szemben közokirat-hamisítás miatt emeltek vádat. 


A vádlottal szemben próbára bocsátást, mint intézkedést alkalmazhatnak.


A férfi tavaly nyáron úgy lett egy kistehergépjármű tulajdonosa, hogy azért ő két személyautót adott. A kistehergépjármű tulajdonosa viszont a kocsi törzskönyvét nem adta át a vádlottnak, azt magánál tartotta arra az esetre, ha a cserébe kapott járművek rövid időn belül meghibásodnának, és ezért elállna a cserétől.


Közben a férfi bement a mezőkovácsházi járási hivatalba, és ott azt mondta valótlanul – azért, hogy átírathassa a gépjárművet –, hogy az autó törzskönyvét a megvásárlás után elvesztette. A vádlott nyilatkozatát az ügyintéző jegyzőkönyvbe foglalta, így az került be az országos nyilvántartásba, hogy a törzskönyv elveszett. Később azonban kiderült a férfi turpissága, és a kormányhivatal feljelentést tett az ügyben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések