Hirdessen itt

Egyik baleset érte a másikat: több autó is árokba hajtott

Sok esetben volt szükség a hatóságok segítségére. 


Hétfő hajnalban Kabánál egy autó egy üzemen kívüli villanyoszlopnak ütközött. A püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók vonultak. Az egységek áramtalanították az autót és a kidőlt villanyoszlopot eltávolították. A mentőszolgálat a jármű vezetőjét és utasát a kórházba szállította - olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában. 


Hétfő reggel Hajdúsámson közelében egy autó a körforgalomnál az árokba csapódott és a tetején állt meg. A debreceni hivatásos tűzoltók vizsgálták át a járművet és áramtalanították azt.


Egy tizennyolc méter magas fa egyik ága fennakadt a magasban Debrecenben, az Ifjúság utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán át kötél segítségével távolították el az ágat.


Hétfő délelőtt egy autó és egy kisteherautó ütközött össze Balmazújvároson, a Veres Péter utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A  mentőszolgálat a személyautó vezetőjét kórházba szállította.


Hétfőn késő este riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat Debrecen közelébe, a 47-es számú főútra. Egy autó árokba hajtott. A sofőrt a tűzoltók emelték ki, majd átadták a mentőszolgálat, akik őt a kórházba szállították.


A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek - írja a police.hu. 


A szolgálatot ellátó állomány 11 személyt fogott el, közülük hat embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, öt főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.


A rendőrök 15 személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések