Hirdessen itt

Démonok és nyöszörgő hangok... Szektatag lehetett a rendőrgyilkos

Elképesztő dolgok derültek ki a rendőrgyilkossal kapcsolatban. Sz. Szilárd számára nem ez volt az első összetűzés a hivatásosokkal. 


Mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, átszállították a kórházból az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe az újbudai rendőrgyilkost, akinek az elmeállapotát vizsgálják, ennek alapján pedig eldől, hogy büntethető-e a Baumann Péter főtörzsőrmestert halálra késelő férfi.


Facebookon lévő álprofilján több bejegyzés is utalt a tettes Sz. Szilárd zavart gondolkodására. Afféle igazságosztónak képzelte magát, aki többnyire eltűnt emberek után kutat. De előszeretettel osztotta tovább egy új világot létrehozni akaró szekta tanításait is, amikkel látszólag azonosulni is tudott – írja a Blikk.


A már általa korábban is említett démonokról és természetfölötti erőkről is előszeretettel írt bejegyzést. Állítólag az idős szomszédjához is azért ment, miután aggasztó és nyöszörgő hangokat hallott, hogy megvédje ezektől a lényektől.


A Tények megtudta: Sz. Szilárd két nappal a rendőrgyilkosság előtt egy szolnoki laktanyánál őrjöngött bedrogozva. Többen próbálták lefogni, mert be akart jutni a laktanya területére, végül kórházba vitték. A híradó azt is megtudta, már 2022-ben is eljárást indult a férfi ellen, miután megvet egy nőt Budapesten.


A Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) több hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt február 15-ig elrendelte Sz. Szilárd letartóztatását.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések