A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálos lakástűz Mérán


Szombat délután gyulladt ki egy lakóház Mérán.


A berendezési tárgyak, valamint az összehordott szemét égett egy százötven négyzetméteres tömbház egyik részének egy helyiségében Mérán, a Bercsényi úton. A helyszínre az encsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, két vízsugárral fékezték meg a tüzet, amely nem terjedt át más helyiségre - adta hírül a katasztrófavédelem.

Szombat délután érkezett a bejelentés a katasztrófavédelemhez, hogy kigyulladt egy épület a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Mérán, és valaki az épületben tartózkodik.

Tíz tűzoltó két járművel vonult a százötven négyzetméteres, égő családi házhoz. A tűzoltók egy idős nőt hoztak ki az elhanyagolt épületből, azonban az életét már nem lehetett megmenteni. A ház egyik tizenkét négyzetméteres szobájában bútorok, szemét és egy matrac égett, a lángokat a tűzoltók tíz perc alatt megfékezték. Nem zárható ki, hogy a kályhából kipattanó szikra okozta a tüzet, azonban a pontos keletkezési okot a tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések