Hirdessen itt

Buzitánccal rontják meg a gyerekeket a Budaházy-t meghurcoló Soros-szervezet támogatói


Óvszer, síkosító, buzitánc: ezt kapják az akár 13 éves amerikai gyerekek a Planned Parenthood-tól, amely nem mellesleg a Budaházy-t meghurcoló Háttér Társaság egyik támogatója, az erről készült videót itt lehet megtekinteni.


Szépelgően "drag show-nak" nevezett, fülledt buzibárokba illő homokos-tánccal, óvszereket és síkosítót tartalmazó ajándék-csomaggal, valamint a Soros-féle Planned Parenthood LGBT(+P) "informácós füzetével" molesztálták nemrég a gyerekeket az USA Pennsylvania államában.

Az ügy magyar vonatkozása, hogy a pedofil áthallású, gyerekeket szexualizáló agymosást az a Planned Parenthood követte el, amely a magyarországi Háttér Társaságot is támogatja.

A Háttér Társaság támogatója a Planned Parenthood:


A Háttér Társaság jogi hadviselést folytat Budaházy és társai ellen, erről itt számolt be portálunk.

A Háttér Társaság járt Novák Katalinnál, erről szintén beszámoltunk, ami ide kattintva elérhető.

A Planned Parenthood-ot támogatja Soros, erről bővebb információkat itt lehet olvasni, vagy ezen a linken.

Soros György és körei állnak Budaházy György brutális ítélete mögött, sorosista bíró ítélte el, ezt is portálunk írta meg amikor Budaházy Gyuri még a börtönben raboskodott.

Összefoglaljuk:

Az internacionalista, magyarellenes gyurcsányi önkényuralom és terror ellen kiálló Budaházy-t és társait egy sorosista-gyurcsányista bíró (Ignácz) ítélte el kvázi életfogytra. Majd egy gyerekeket buzitánccal és síkosítóval megrontó nemzetközi Soros-szervezet Magyarországi társadalom-felforgató lerakata (Háttér Társaság) folytatta a hazafi meghurcolását. A sorosista háttereseket fogadta a köztársasági elnök asszony, és ugyanő részleges amnesztiát adott a Budaházy-per érintettjeinek.

Akkor ki is nevet a végén? A magyar érdekeket és értékeket védő Budaházy, vagy a magyar társadalmat felforgató Soros? Fentiek alapján teljesen egyértelmű, hogy a Budaházy-ügy erről a háborúról szól: a magyarellenes erők ötödik generációs hadviselést (5GW) folytatnak a nemzet ellen.  És Budaházy-val akarnak példát statuálni, üzenni és megfélemlíteni minden magyart, hogy ne merészeljen senki ellenállni a támadásaiknak.

Hiába mentegetőznek a libernyákok, hogy "Magyarországon ilyen nem is történik a gyerekekkel", mert láthatóan az a terv, hogy itt is történjen. Magyarul ez egy nagyon csúszós lejtő, amit a Budaházy-t meghurcoló Soros-szervezetek vastagon beborítottak síkosítóval -- és az alján a gyerekeinket megrontók állnak lesben.

Úgyhogy ez az egész messze túlmutat Gyurcsányon -- ő "csak" a globalisták hazaáruló helytartója. És már messze túlmutat az évezred elején állítólag történteken. Ez a per ilyen értelemben is koncepciós: a támadók "koncepciója"  a magyarok legyőzése -- a per megnevezett tárgya valójában csak ürügy. A támadás eszköze pedig a jogszolgáltatási rendszer, és emiatt jogi hadviselésnek (lawfare) nevezhető az eljárás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések